Lente 2017 Life Coaching

Graag bieden we je de gelegenheid om de sfeer te proeven en te kijken welke opleiding het beste bij je past. Je krijgt niet alleen informatie, maar onze docenten verzorgen ook interactieve workshops, waarin je werkvormen van Life Coaching kunt ervaren. We verzoeken je daarom het gehele programma te volgen.

Wij raden ten zeerste aan een introductiedag bij te wonen om een goede keuze te kunnen maken.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 Data:

 vrijdag 20 januari 2017 

 zaterdag 18 maart 2017

 vrijdag 16 juni 2017

 Locatie: Atma Instituut Amersfoort, zie route

 Tijden:

 10:00 - 15:00 uur

 Deelnamekosten: € 25,- (incl. koffie/thee, excl. lunch) *

 Aanmelden: meld je hier direct aan

 

* Onze introductiedag is meer dan alleen een informatiedag, omdat de docenten interactieve workshops geven. Wij vragen daarom een bijdrage van € 25 omdat wij dan kunnen garanderen dat alle deelnemers oprecht geïnteresseerd zijn in deze workshops.

 

Wanneer je besluit je in te schrijven voor een opleiding zullen wij dit bedrag in mindering brengen op de studiekosten.

 

PROGRAMMA

09:30 - Ontvangst

10:00 - Algemene informatie opleidingen Life Coaching

11:00 - Pauze

11:15 - Workshop 1

12:30 - Pauze (ruimte voor intakegesprekken)

13:30 - Workshop 2

15:00 - Extra informatie Outdoor Life Coaching (optioneel)

15:30 - Einde

 

INTAKEGESPREK

Tijdens de introductiedag kun je tevens een vrijblijvend intakegesprek aanvragen met een van onze medewerkers. Dit intakegesprek is een voorwaarde om je te kunnen inschrijven voor een opleiding. We kijken dan of je voldoende vooropleiding en/of werkervaring hebt. Intakegesprekken kunnen niet meer telefonisch plaatsvinden.

 

Mocht je door omstandigheden niet in staat zijn een introductiedag bij te wonen, dan kun je een afspraak maken voor een intakegesprek op andere dag in het Atma Instituut, Zuidsingel 1 Amersfoort. Bel daarvoor: 033-4653277 of mail: info@atma.nl.

 

Heb je reeds een introductiedag bezocht en wil je graag een intakegesprek? Dan plannen we graag een gesprek in op onze locatie te Amersfoort. Dit gesprek kan eventueel ook telefonisch plaatsvinden.