Boek 'LifeDesign'

boek_lifedesign_crob_200.jpg

LifeDesign: zelf je leven vormgeven, op persoonlijk, maatschappelijk en spiritueel gebied. Op de manier waar jij gelukkig van wordt. Over het model en de methode van de levesboom.
DOE WAAR JE ECHT ZIN IN HEBT
Dit boek leert je hoe je stap voor stap je eigen LifeDesign maakt, een actieplan voor een zinvol en zinderend leven. LifeDesigning betekent dat je je eigen leven actief vormgeeft op persoonlijk, maatschappelijk en spiritueel gebied. Je leert de kunst van het LifeDesign met behulp van eenvoudige en krachtige coachingmethoden, vragenlijsten en oefeningen. Daarmee ontdek je wat het doel van je leven is, wat je grootste talenten zijn en hoe je je diepste wensen realiseert.
Dus lees dit boek en gooi het roer om! Ontwikkel je tot een ware levenskunstenaar en doe alleen nog waar je écht zin in hebt, wat zinvol is en waar je van gaat zinderen!

€ 18,- (excl. verzendkosten)

Bloemendal uitgevers - 2006
Bestel bij atma.nl


Boek 'De Wensboom'

wensboom.png

Wat wil je nu echt in je leven? Er is een eenvoudige manier om daar achter te komen: via de wensboom! Dit cadeauboekje stelt je alle cruciale vragen. 

Dit boek leidt je op weg naar een gelukkiger leven, waarin je uitsluitend nog doet waar je zin in hebt en wat zinvol voor je is. Voortaan richt je je leven in naar jouw zin.

Peter Krijger schreef eerder het boek Life Design. Een boek in de sfeer van 'The Secret' over het fenomeen Life Design dat in de Verenigde Staten zeer populair is.

€ 10,- (excl. verzendkosten)

Bloemendal uitgevers - 2007
Bestel bij atma.nl 

Gratis download als e-book  


Boek 'Religie'

9200000015512041.jpg

'Religie voor in bed, op het toilet of in bad' behandelt niet alleen de oorsprong, bronnen, het leven en de regels van de grote wereldreligies, maar kijkt ook naar de functie van religie in het hedendaags leven, het ontstaan van nieuwe religies en de kritiek op religieuze organisaties en leiders. Onderwerpen die in 'Religie voor in bed, op het toilet of in bad' onder meer worden behandeld, zijn:

 

*De belangrijkste levensbeschouwingen: animisme, polytheïsme, monotheïsme, deïsme, pantheïsme en panentheïsme
*Religie en spiritualiteit
*Beknopte beschrijving van de grootste wereldreligies met hun belangrijkste grondleggers zoals Krishna, Boeddha, Christus en Mohammed
*Het hiernamaals: reïncarnatie, hemel of hel
*De beoefening van religie en spiritualiteit in het moderne dagelijkse leven *Is religie opium voor het volk?
*Oude religie en nieuwe spiritualiteit
*Pausen, lama's, priesters, goeroes en andere religieuze leiders

Het boek is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar religie, voor mensen die de smaak van religie al te pakken hebben en voor oudgedienden die hun horizon willen verbreden.

€ 10,- (excl. verzendkosten)

BBNC uitgevers - 2013
Bestel bij atma.nl


BodyDrum

CD voor BodyDrumRelease en ander lichaamswerk.

 

 

Atmananda studio - 1999

Niet meer verkrijgbaar als CD