Boek 'LifeDesign'


boek_lifedesign_crob_200.jpg

Life Design betekent dat je zelf je leven gaat vormgeven, op persoonlijk, maatschappelijk en relationeel gebied. Op de manier waar jij gelukkig van wordt. Over het model en de methode van de levensboom.

DOE WAAR JE ECHT ZIN IN HEBT

Dit boek leert je hoe je stap voor stap je eigen LifeDesign maakt, een actieplan voor een zinvol en zinderend leven. Je leert de kunst van het LifeDesign met behulp van eenvoudige en krachtige coachingsmethoden, vragenlijsten en oefeningen. Daarmee ontdek je wat het doel van je leven is, wat je grootste talenten zijn en hoe je je diepste wensen realiseert.
Dus lees dit boek en gooi het roer om! Ontwikkel je tot een ware levenskunstenaar en doe alleen nog waar je écht zin in hebt, wat zinvol is en waar je van gaat zinderen!

€ 18,- (excl. verzendkosten)

Bloemendal uitgevers - 2006
Bestel bij atma.nl

 

Boek 'De Wensboom'


wensboom.png

Wat wil je nu echt in je leven? Er is een eenvoudige manier om daar achter te komen: via de wensboom! Dit cadeauboekje stelt je alle cruciale vragen. 

Dit boek leidt je op weg naar een gelukkiger leven, waarin je uitsluitend nog doet waar je zin in hebt en wat zinvol voor je is. Voortaan richt je je leven in naar jouw zin.

€ 10,- (excl. verzendkosten)

Bloemendal uitgevers - 2007
Bestel bij atma.nl 
Gratis download als e-book  

 

BodyDrum


Muziek voor BodyDrumRelease en ander lichaamswerk.


Atmananda studio - 1999
Te luisteren op: Soundcloud