Peter Krijger Coaching

 

Ik werk in mijn eigen praktijk met de volgende vormen van coaching. In een coachingstraject pas ik vrijwel al deze vormen van coaching toe:

Stresscoaching

Veel lichamelijke klachten zijn stress-gerelateerd. Ik help je om je stressverschijnselen beter te  hanteren en meer energie te krijgen. Ook help ik mensen sneller te herstellen van een burn-out en ervoor te zorgen daar niet meer in terug te vallen.  

Loopbaancoaching 

Iedereen wil het liefst een loopbaan die veel voldoening geeft en waarin je je talenten optimaal kunt ontwikkelen. Je loopbaan moet daarnaast ook passen bij je ambities. Ik help je om je talenten en ambities helemaal duidelijk te krijgen. Sommige loopbaansessies vinden plaats in de mooie bossen van de Veluwe. We wandelen daarbij veel en halen inspiratie uit de omgeving. 

Traumacoaching

Het is erg ongezond als je een trauma hebt meegemaakt en hier te weinig aandacht aan besteedt. Dat kan leiden tot allerlei geestelijke of lichamelijke klachten. Ik ben erin gespecialiseerd je te begeleiden in het verwerkingsproces van trauma’s, voordat je er ziek van wordt of een burn-out krijgt.

Relatiecoaching

Niets geeft meer stress dan slechte relaties met veel conflicten. Dit kunnen relaties op het werk of in de privésfeer zijn. Ik zoek uit waar deze relationele problemen door veroorzaakt worden en hoe je ze kunt oplossen.

LifeCoaching 

Tijdens lifecoaching kijk je of je werk en vrije tijd goed in balans zijn. Ook kijk je of je je werkelijke passie volgt en gelukkig bent met je werk, je relaties en bovenal met jezelf. Ik help je je zelfvertrouwen en zelfbeeld te verhogen en positiever en optimistischer in het leven te staan. Sommige lifecoaching sessies vinden plaats tijdens een wandeling in de mooie natuur van de Veluwe. Zie de video hieronder over outdoor lifecoaching.

De sessies

De sessies duren gemiddeld één tot anderhalf uur. Het aantal en de frequentie van de sessies hangt af van het coachingsdoel en wordt in overleg gepland. Ik doe zowel indoor sessies op een van mijn praktijkadressen of outdoor sessies op de Veluwe of op landgoed Den Treek in Leusden.

Intake

We maken eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek van ongeveer 30 min. Dit gesprek vindt in een van mijn praktijkruimtes plaats (Amersfoort of Doornspijk) of op een outdoor locatie. Vul het contactformulier in voor een afspraak.

Vergoeding

Mijn sessies worden vaak vergoed door werkgevers. Zorgverzekeringen vergoeden geen coaching.

Voor bedrijven

Burnout-preventie of herstellen van burnout

Ik kan samen met een groep collega’s van het Atma Instituut helpen om werknemers die in een burnout dreigen te raken helpen om weer vitaler te worden. Ook kunnen wij werknemers die thuis zitten met een burnout helpen om sneller te herstellen. Neem daarover contact met mij op of lees daarover meer op de Atma site

Praktijkadressen

Atma Instituut
Zuidsingel 1
Amersfoort

Praktijk aan huis
Koopsweg 9
Doornspijk (bij Elburg)